Преоткрий България!

Explore Bulgaria

Преоткрий България!

Начало » Благоевград

Благоевград

Благоевград е един страхотен град в подножието на планина Рила. Градът се намира на около 100км от София. Ако търсите спокойствие от шума и големия град това е мястото едновременно сте в града и в същото време имат огромно спокойствието.

Места за отсядане

Първото ни предложение за отсядане е Спа хотел Орбита.  Хотелът разполага със страхотно спа, басейни, сауна и парна баня. Също има страхотен ресторант със продукти домашно отгледани от хотела продукти и страхотна светска маса. Това е едно прекрасно място за хора с деца, спокойно е и е в природата.

Второто ни предложение е спа хотел Езерец. Хотелът разполага с прекрасно спа с външен и вътрешен басейн, парна баня и сауна. Намира се сред природата. Има хубаво барбекю, подходящо е за деца заради детския кът. Ресторантите са два- Галерия ресторант и Панорамен ресторант. В лятната градина има басейн, шезлонги и малко ресторантче.

Забележителности

Парк Бачиново. Крайградският парк „Бачиново“ е изключително красива местност, която се намира на 3,5км от Благоевград. Разположен е в долината на река Благоевградска Бистрица.

Къща музей Георги Измирлиев Македончето. Георги Димитров Измирлиев, известен като Македончето, е български революционер и общественик, участник в Априлското въстание.

Места за хранене

La Storia Карта
Дива 1 Карта
ВЕРДЕ Карта

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *