Преоткрий България!

Стани автор на следващата публикация

Изпратете няколко добре направени публикации, а ние ще Ви повишим в SUPER USER, което Ви дава повече възможности и пряка връзка с нашия екип.

Бургас

Начало » Бургас

История-Бургас е най-големият град в Югоизточна България и вторият по големина на българското Черноморие, а със своето землище от 253,644 km², той е вторият град по площ в България (след София). Бургас е най-важният културен, стопански, транспортен, управленски, туристически и просветен център в Югоизточна България и е с национално значение.

Пристанище, Фар, Бургас, България, Море      Фар, Пристанище, Бургас, България, Море    Пристанище, Залез, Море, Вода, Пътуване

Забележителности- Дом-музей Петя Дубарова, Исторически музей, Морска градина, Бургаски мост и др.

Места за отсядане-Хотел Bulgaria се намира в центъра на Бургас и предлага приятни помещения за настаняване с красив изглед към залива на Бургас или центъра на града. Стаите в хотела разполагат с работно бюро, кабелна телевизия и удобства за приготвяне на чай и кафе. Гостите могат да опитат типична българска кухня в ресторанта на хотел Bulgaria. Бургас разполага с множество кафенета, барове и ресторанти, разположени по главните улици на града. Можете да посетите град Поморие, който е разположен на 15 км от Бургас и е известен с лечебната кал от соленото си езеро.

Хотел Марина Бургас се намира на брега в Бургас, на 300 метра от централния плаж и на 1,5 километра от Северния плаж. Сред удобствата в хотела са ресторант, денонощна рецепция и безплатен WiFi.Хотелът предлага стаи с бюро, сейф, телевизор с плосък екран и самостоятелна баня с душ. Гостите могат да се насладят на закуска. Популярните забележителности в близост до хотел Марина Бургас включват централната жп гара на Бургас, автогара Юг и Бургаската опера.

Места за хранене-Ресторант и бар Нептун (Приморски парк, плаж Централен) Карта

Комплекс „Младост“ (бул. „Стефан Стамболов“ 53) Карта
Incanto (пл. „Баба Ганка“ 4) Карта

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top