Преоткрий България!

Explore Bulgaria

Преоткрий България!

Начало » Село Огняново

Село Огняново

Село Огняново на пръв поглед изобщо не се усеща като село. Това е едно място на което да отдъхнете от забързаното и работно ежедневие. Огняново се намира в област Благоевград. Там да може да се насладите на минерална вода и много спа хотели. 

Места за отсядане

Първото ни предложение е Хотел Парадайс. Това е хотел в който със сигурност ще може да си починете дори и с деца, защото хотелът разполага с парна баня, сауна, вътрешен и външен минерален басейн, детски кът и фитнес. Разбиране и с ресторант и юуютни и приятни стаи.

Второто ни предложение е хотел Роял Влента. Това е един уютен и различен хотел, защото още щом влезете се чувствате като крале и кралици. Интериорът му е точно като на истински замък. Този останал в технологичното ни време замък разполага с кралско спа, прекрасна царска градина, детски кът, ресторант в, който ще вкусите само храна достойна за крале и също така прекрасни стаи.

Ресторанти

  • Villa Rai Restaurant- Това е еди ресторан в който от личен опит споделям, че храната е много вкусна, а гледката от него не по-малко хубава.  Map icon-при натискане се отваря местоположението му.
  • Ресторант Петралйски  Map icon
  • Restaurant Waterside houses-Map icon

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *